[欣賞]FluidTunes (for MAC)



FluidTunes

FluidTunes gives you control over your music using only a camera, and your hands, head or feet.

FluidTunes 讓你可以透過mac上的數位攝影機利用你的雙手.頭 或者腳(如果你想的話)去控制 itunes所撥放的音樂

Swipe your hand from left to right or right to left over the screen center to scrub. Wave quickly at buttons to activate them.

從螢幕中心往左或往右揮動你的手,訊號會快速的傳遞按下你所指示的按鈕並且執行
(這裡是指上一首歌你只需要把你的手往左邊揮,下一首歌則往右邊揮)

Without using a keyboard or mouse, you can navigate through your music and play or pause songs.

不需要鍵盤或滑鼠,你就可以順利的播放或暫停你的音樂

More Information
http://fluidtunes.com/

翻譯如果有錯或者不一樣,那是正常的!

如果你有MAC, just try it!
Share on Google Plus

About Nowill Chang

從踏入網路世界的第一天開始就不斷熱衷研究網站的各種事宜,目的是讓台灣人製作的網站也可以追上國際設計潮流。目前是品禾全端網路工作室實習掃地僧,企圖用最少的資源創造最新的網路公司營運模式。公司的理念是“開發更有價值的跨平台網站與網路應用程式”,Line帳號:nowill,歡迎閒聊泡茶喝咖啡。
    Blogger Comment

0 位過客留言,我也要留言:

張貼留言